Megvalósult az EFOP-3.1.1-14-2015-00001 kódszámú kiemelt projekt, Kisgyermekkori nevelés támogatása címen

By 2018-07-03Hírek

A Kisgyermekkori nevelés támogatása című, 29 hónapig tartó projekt 2018. június 30-cal sikeresen zárul.

A kiemelt projekt céljai, azaz képzéssel és támogató szolgáltatásokkal az óvoda és a bölcsődei ellátás és napközbeni gyermekfelügyelet esélyteremtő szerepének és hátránykompenzációs képességének erősítése, továbbá az óvodák és a bölcsődei ellátás intézményei, szolgáltatói, valamint a napközbeni gyermekfelügyeletek munkatársainak továbbképzése és szakmai támogatása, maradéktalanul teljesült. A projektben vállalt valamennyi tevékenységet, mutatót a határidők betartása mellett megvalósítottuk. A projekt elért eredményeiről bővebben a projekt záró tanulmányából tájékozódhatnak, mely honlapunkon letölthető.

Köszönetet mondunk minden belső és külső munkatársunknak, valamint a projekt tevékenységeinek megvalósításában részt vállaló vállalkozóinknak, akik munkájukkal, lelkesedésükkel, elkötelezettségükkel segítették a projekt céljainak megvalósulását. Köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyért felelős Államtitkárság Népesedés- és Gyermekügyi Főosztályának folyamatos emberi és szakmai támogatását.
Külön köszönetet mondunk mindazon önkormányzatoknak és munkatársaiknak, akik helyet adva segítették rendezvényeink lebonyolítását, mindazon szakembereknek, akik igénybe vették szolgáltatásainkat, segítették kutatásunk és képzéseink megvalósítását, illetve elvégezték továbbképzéseinket, valamint a családi napjainkon részt vevő családoknak.

A továbbiakban a bölcsődei ellátást és napközbeni gyermekfelügyelet érintő képzésekről, továbbképzésekről a következő honlapokon lehet tájékozódni:
Bölcsődei dajka, családi bölcsőde, munkahelyi bölcsőde, napközbeni gyermekfelügyelet szolgáltatást nyújtó személy képzések:
EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 Családbarát ország kiemelt projekt http://csaladbaratorszag.hu/
Szociális minősített továbbképzések:
EFOP-1.9.5-VEKOP-16-2016-00001 A kora gyermekkori intervenció ágazatközi fejlesztése https://kerdoiv.gyermekut.hu/ Kérjük minél többen töltsék ki az igényfelmérő kérdőívet!
EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-00001 Kríziskezelő szolgálatok fejlesztése www.kapcsoljegybol.hu