Továbbra is sikeresek a „Gyereknek áll a világ!” rendezvényeink

gyereknek_all_a_vilag_kep

Az EFOP-3.1.1-14-2015-00001 számú, „Kisgyermekkori nevelés támogatása” című kiemelt projekt egyik célkitűzése, hogy tájékoztatást nyújtson a kisgyermekeket nevelő családoknak a 2017. január 1-jétől átalakuló bölcsődei ellátás rendszeréről.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. megbízásából,  a Hajdú-PR-KO Kft. által – elsődlegesen a kisgyermekes szülők, családok, továbbá helyi közösség szereplőinek – szervezett „Gyereknek áll a világ!” című rendezvénysorozat nagy sikerrel folytatódik 2017-ben is.

A családi napok célja a szülők – valamint a helyi szervezetek, szakemberek, intézmények, döntéshozók – tájékoztatása a gyermekek napközbeni ellátási rendszerének átalakulásáról, a koragyermekkori intézményes nevelés és gondozás jellemzőiről, előnyeiről.

A látogatók a gyermekek napközbeni ellátásának népszerűsítéséhez kapcsolódó szakmai előadásokon, gyermek- (arcfestés, plakátkészítő verseny), egészség- (vércukorszint, vérnyomás mérés), sport- (sorverseny, kispályás labdarugó torna), gasztronómiai- (főzőverseny, vitaminkonyha) és szórakoztató (helyi gyermekek műsora, meghívott vendégelőadók műsora) programokon vehettek részt.

Májusban 6 helyszínen (Bakonyszentlászló, Dunakiliti, Véménd, Mezőgyán, Mocsa, Pápateszér), júniusban pedig 4 helyszínen (Nyírmártonfalva, Csősz, Taktabáj, Zomba) valósultak meg rendezvények, több, mint 1700 fő résztvevővel.

A rendezvények sikerességéről a látogatóktól kapott számos pozitív visszajelzés is tanúskodik, amelyek közül most – a teljesség igénye nélkül – idézünk is néhányat:

“Minden megrendezett programmal elégedett vagyok.  Nagyon jól szervezett rendezvény volt, kedves, rátermett segítőkkel. Mindenkin érezhető volt, hogy mindent megtettek azért, hogy kicsik, nagyok egyaránt jól érezzék magukat. Köszönjük a szép napot! További sikeres munkát, rendezvényeket kívánok!”

(Bakonyszentlászló – 2017.05.06.)

“Minden nagyon tetszett és színvonalas volt. Gratuláció a szervezőknek!”

(Bakonyszentlászló – 2017.05.06.)

“Köszönöm elégedett voltam mind a programokkal, mind a szervezőkkel.”

(Dunakiliti – 2017.05.07.)

“Színvonalas, szórakoztató, kikapcsolódást segítő program. Jó szervezés!”

(Mezőgyán – 2017.05.20.)

“Barátságos, családbarát rendezvényen vehettünk részt. Köszönjük!”

(Mezőgyán – 2017.05.20.)

“Köszönjük a kedves tájékoztatást, a pozitív hozzáállást.”

(Mocsa – 2017.05.27.)

“Nagyon jól éreztük magunkat. Reméljük, hogy a jövőben is lesznek ilyen rendezvények.”

(Pápateszér – 2017.05.28.)

“Nagyon szépen köszönjük a szervezésetekben megrendezésre került családi napot. Mindenki nagyon jól érezte magát a rossz idő ellenére is. Szeretnék gratulálni a szervezéshez és elismerésemet kifejezni csapatotok előtt, mert ilyen innovatív, fiatalos lendülettel, lelkiismeretesen munkáját végző csoporttal nagyon ritkán találkozik az ember. Egyik szervező részéről sem érződött, hogy ti ezt a programot kötelességnek élitek meg, a rossz idő sem vette el lelkesedéseteket. Mosolygósan, pozitív kisugárzással voltatok talpon egész nap, mindenki tudta és maximálisan teljesítette a rá tartozó feladatot. Le a kalappal a csapat előtt!”

(Taktabáj – 2017.06.17.)

Bízunk benne, hogy további rendezvényeink, az eddigiekhez hasonlóan, eredményesen zajlanak majd.

Szeretettel várunk minden kedves kisgyermekes családot és érdeklődőt!

Képes összefoglalónkat megtekintheti a Galériában.